2015. november 27., péntek

A FIDESZ-KORMÁNY RAJZOLTA SOROS GYÖRGY-KÉPRŐL

FIGYELŐ JEHU
Szerző: jehu


A mai Magyar Idők mintaszerűen kapcsolta össze napjaink „szabadságharcos” fideszes propagandájának alapelemeit: Brüsszel bosszúból rátámadt Magyarországra, a hazánk elleni aknamunka mögött pedig Soros György áll.

Természetesen tudom, hogy Orbánia „kormánya” és a „kormánypárt” által nagyrészt közpénzből gründolt médiabirodalom nem azonosítható teljesen egymással: a rezsim szolgálatába szegődött sajtómunkások némelyike rögtönözni is képes – igaz, alapvetően a parancs szellemében. Talán vannak még olyan öregek, akiknek erről ugyanaz jut eszébe, mint nekem: Gaál István Magasiskola című filmje. Igaz, az másik rezsimről szólt…
A fentiek figyelembe vételével is kimondható: aligha tévedek, ha azt állítom, hogy az Echo Tv, a Magyar Hírlap, a Lánchíd Rádió, a 888.hu meg a Magyar Idők szellemisége, üzenetei összhangban vannak a „kormány” szándékaival.
Naiv vagy kifejezetten ostoba tehát – ha nem kollaboráns –, aki a mai hatalom természetét például az időnkénti magakellető zérótoleranciás hazudozásoknak hitelt adva ítéli meg, anélkül, hogy a szükséges fokig figyelembe venné azt a „kormány” vezérelte propagandát, amelyet a felügyelete alatt működő szennyes médiabirodalom (a „közmédia” is!) folytat.
A mai Magyar Időkben olvasható egyrészt Szijjártó Péter aktuális halandzsája Brüsszel bosszújáról, másrészt ugyanott „elemzik” Soros György tevékenységét:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.