2015. november 30., hétfő

A NYUGAT ÖNTELT, A KELET FELÉBREDT- SCHMIDT MÁRIA ÉS KOZMA IMRE A MIGRÁCIÓRÓL

MANDÍNER BLOG
Szerző: Redakció


Az európaiak legnagyobb problémája az identitásvesztés: Európában ma már senki nem akar meghalni semmiért, miközben öngyilkos merénylők jönnek velünk szembe – mondta Schmidt Mária a Magyar Írószövetség KultúrRing című vitasorozatának legutóbbi estjén, ahol Kozma Imre atyával, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapítójával vitatkozott a migráció kulturális hatásairól.
Kozma Imre azzal nyitott: a cselekvő szeretet gyakorlásakor – Afganisztánban, Kenyában, Szíriában, ahol megismerkedett az iszlám kultúrával – mindig az áradó szeretettel találkozott vallástól, bőrszíntől függetlenül. „Mindig humanitárius szempontok vezérelnek” – tette egyértelművé a menekültügyhöz való viszonyát az irgalmasrendi szerzetes.

2 megjegyzés:

  1. ANNYI nyavajás öngyilkos merénylő jön~megy SZEMBE ..... és egyikkel sem tud találkozni a bandzsamari?????

    VálaszTörlés
  2. szégyellem és fizikailag is rosszul érzem magam, hogy ilyen emberek, mint a schm osztják az észt ebben az országban, ők a "tudósok", "szaktekintélyek", könyveket írnak és tanítanak, és közben ez a női személy is olyan undorító, kirekesztő, aljas mondatokat ejt ki a száján, hogy "demográfiai felesleg"!? vérlázító. jó hogy azt nem mondja, hogy mint ilyen, ki kell őket lőni! - mi a fenének adnak egy ilyen figurának egyáltalán fórumot?! és a jelenlévők hogy nem borítják rá az asztalt, hogy elég legyen már végre!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.