2015. november 26., csütörtök

AMIÉRT ELŐBB HAJDU JÁNOST KELL KIRÚGNI, MAJD AZ EGÉSZ TEK-ET SZÉTZAVARNI

EGYENLITŐ BLOG
Szerző: Németh Gabor


Olyan ez a sztori, mintha Dan Aykroydot és Chevy Chase-t néznék csetleni-botlani a "Kémek mint mi" című, nyolcvanas években készült filmben. Csak nem vicces. 
1. Minden ott van: az erőszakos, bunkó orbáni magánhadsereg, közpénzen kitömve, akik odamennek és beletédelenek bárkinek a mellkasába. (Üvöltözés, füstgránát, símaszk, golyóálló mellény, ami kell.)
2. Aztán ott van emelni a hülyeségfaktort Németh Szilárd, aki még rátesz az egyre inkább kínossá váló ügyre még egy lapáttal.  Elképesztően mellélőtTEK (ahogy a pesti vicc mondja), bődületesen, megint, sokadszorra, erre jön Németh Szilárd és megmagyarázza. 
A TEK újabb melléfogásával tele van a magyar, sőt, mostanra a
külföldi sajtó is. (Volt nekik pár, emlékszik még valaki a jedi-lovagra a Műegyetemen? Amikor
Luke-ra futott a TEK?

Vegyük a mostani esetet: a TEK nagy dérrel-durral letartóztatott pár szerencsétlent, akik a veszprémi erdőben második világháborús robbanószereket, meg fegyvereket gyűjtöttek össze. A hobbi-műgyűjtőket a TEK úgy próbálta beállítani a nyilvánosság előtt, sőt, a nemzetbiztonsági bizottságnak is, az ügyészségnek is, mintha nemzetközi terroristák lettek volna. Mindjárt
iszlámista terroristák


És átment. A bizottságon is, az ügyészségen is. A bíróságon kapta fel valaki a fejét, aki gondolkozott is, mielőtt meghúzta volna a ravaszt. 


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.