2015. november 25., szerda

FIGYELEM, FIGYELEM, MEDGYESSY PÉTERT VÁRJÁK A PÉNZTÁRNÁL!

MAGYAR NARANCS
Szerző: narancs.hu


A hétvégén kitüntetést vett át Szijjártó Pétertől, ma meg már arról nyilatkozott, hogy nem is olyan korrupt az Orbán-kormány. Ő már csak tudja.
Voltak idők, amikor a D-209 kódnevű miniszterelnök maga volt az ördög. De miután Medgyessy kiszállt a politikából, hamar kedélyes jó viszonyba került Orbán Viktorral.
Az utóbbi években pedig akárhányszor mikrofon közelébe került, mindig volt néhány jó szava Orbán Viktorról, ugyanakkor nem hallgatta el erős ellenérzéseit Gyurcsány Ferenccel szemben. Orbán „meg van győződve arról, hogy miniszterelnöknek született. És bizony az elmúlt évek azt bizonyítják, hogy ebben van némi igazság. És Gyurcsány is meg van győződve arról, hogy miniszterelnöknek született. És az elmúlt néhány év nem bizonyította, hogy ebben lenne igazság”. Ezt például a 24.hu-nak adott
interjúban mondta nemrég, ahol persze egyaránt kritizálta az ellenzéket és a kormányt. De utóbbit csak finoman, hiszen ő mindenkivel jóban van: „mikor kiderült, hogy én vagyok az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Rogán azt találta mondani, hogy sok ezer éves múmiákat húz elő a baloldal. Ezt mondta rám, pedig nem is igen ismert. Egyébként egész normális viszonyban vagyok vele. Végül is minddel normális viszonyban vagyok.”
 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.