2015. november 28., szombat

LÉGY ÉBER ÉS VEGYÉL ECETET

ORDÍTOK BLOG
Szerző: E_S


Aki véletlenül a blogomra tévedt és kereste az új posztot, azt tapasztalhatta, hogy egy ideje nem írtam. Van ennek oka, mégpedig az, hogy fel kellett töltenem a készleteimet.
 Most tehát felkészültem mindenre, tudok írni. Meg olvasni. Ez utóbbit nem kellene, bár talán az előbbit sem. De hátha nem csuknak le. Még.
 Tehát az ország háborúban áll. A TEK minapi bravúrjáról nem akartam eredetileg megemlékezni, mert minek. Tiszta sor, Hajdu János főtekes elmondta a tévében, mennyire jól dolgoztak. És tényleg. Már kezdtem megnyugodni, amikor kiderült: nem pontosan úgy történhetett minden, ahogy az elhangzott. Bár lézerkardos egyetemista nem szerepelt a mostani sztoriban, de bombagyár, külföldi kapcsolatok, fegyverek igen.
A párommal kitoltuk a szekeret az utcára és plafonig teliraktuk a garázst sóval, olajjal, ecettel és liszttel. Hogy miért pont ezt kell venni vészhelyzetben, arról fogalmam sincs. De megfigyeltem, hogy amikor nagyobb hó esik, vagy néhány napig zárva vannak a boltok, akkor ezt viszi a nép raklap számra. Gondolom, háború előtt is ezeket kell beszerezni. Közbevetőleg kérem a kedves olvasókat, ha valaki tudja, mit lehet ezekből főzni, feltétlenül tudassa velem is.
Köszönöm.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.