2015. november 14., szombat

MIT TEHETÜNK A TERROR ELLEN?

ÉRTÉKŐRZŐ KINCSTÁR BLOG

Szerző: steve4security12

 "Korunk pestisének" a következő megjelenési formái lehetnek: emberrablás, repülőgép eltérítés, túszejtés, robbantással fenyegetés vagy akár valóságos detonáció, de internetes-, kémiai-, biológiai-, vagy akár nukleáris támadás is opció. Szélsőséges csoportok mint például az ISIS öngyilkos merényletektől sem riadnak vissza. 
Általában az alábbi helyszínek kerülhetnek magasabb kockázati kitettségük miatt célkeresztbe: kiemelt katonai és kormányzati épületek, nemzetközi repülőterek, nagy városok és azon belül is nagy forgalmú közlekedési gócpontok, kiemelt fontosságú közművek, nyilvános nagy rendezvények, (mint jelen esetben Eagles Of Death koncert) egyes érintett országok nagykövetségei, ill. őket reprezentáló nagy nemzetközi konszernek központi irodái.
Jelen írásomban - a részvétnyilvánításom mellett - megkísérlek olyan szakmai alapelveket megosztani, amelyek hasznosak lehetnek a megelőzés, és egy esetelegesen ránk rontó vészhelyzet kezelését illetően. Szerintem ugyanis jobb félni, mint megijedni, - de legjobb, ha felkészültek vagyunk…

ITT OLVASHATÓ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.