2015. november 4., szerda

NAHÁT! ÉSZREVETTÉK, HOGY A FIDESZ (ORBÁN) ZSIDÓZIK...

FIGYELŐ JEHU
Szerző: jehu

Mocskos idők jelei Orbán Magyarországában.
A Fidesz nagyjából 20 éve változó intenzitással ugyan, de szervezetten, folyamatosan zsidózik – nota bene: cigányozik, buzizik is. A migráció alkalmat adott arra, hogy hisztériakeltő, gyűlölködő propagandájukat iszlámozással is kiegészítsék. Érthető: szívós munkával magukhoz züllesztették társadalmunk politikailag aktív részének „választások” megnyeréséhez elégséges relatív többségét, s további „sikereiken” múlik hatalmuk tartóssága.
Hogy mit értek azon, hogy a Fidesz rendszeresen és szervezetten zsidózik, arról több alkalommal írtam, itt csak három posztomra hivatkozom:
A szervezet gyalázatos propagandakampányát, annak vezérmotívumait egyetlen orgánumba, a rövid idő alatt a „közmédiát” is elbitorló médiabirodalom tán legszennyesebb darabjává avanzsált Magyar Időkbe belepillantva jól érzékelhetjük.

Persze, a Magyar Idők a Fidesztől mocskos: elképesztő üzenetei a Fidesz aktuális üzenetei. Hecckampányaik sikeressége lesújtó bizonyítvány a magyar társadalom állapotáról: nincs az az egymásnak is ellentmondó elemeket tartalmazó, primitív zagyválkodás, amely ne érné el a szervezet által kívánt hatást…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.