2015. november 28., szombat

ZSIDÓZZÁL EGY KICSIT! A FIDESZ TÁRT KAROKKAL VÁR

ORDÍTOK BLOG

Szerző: E_S


A legfrissebb botrány: Pestszentlőrincen egy férfi bántalmazott egy nőt. Ez önmagában még nem ügy, hiszen az a nő áteshetett éppen egy vak komondoron is, de ez esetben mégis van súlya a dolognak, mivel nem családon belüli nevelésről volt szó - ez nem igazán zavarja a kormánypártot - hanem politikai incidens történt. 
Egy aktivista hölgyet - aki a Fidesz számára gyűjtött aláírásokat a menekültkvóta ellen - inzultált egy vélhetően balliberális-ellenzéki-sorosbérenc-gyurcsányista-hazaáruló. Ez így már ügy, kérem. Azon nyomban meg is nyilatkozott az illetékes:
"Ne hergelje az embereket a kvótaellenes aláírásgyűjtés ellen a balliberális ellenzék – szólított fel szombati sajtótájékoztatóján az MTI tudósítása szerint Kucsák László, a Fidesz országgyűlési képviselője."
Szerintem se hergeljen senki senkit senki ellen. Egy aktivistát, de egy virágkötőt, kazánkovácsot, kalauzt, vagy bárki mást megütni - gerinctelen dolog. Mindig, minden körülmények között az. Ezért nem tudok, de nem is akarok egyetlen mentegető szót sem vesztegetni a verekedő illetőre. A bíróság majd meghozza a döntését, nyilván megfelelő büntetésben részesíti a magáról megfeledkezett honfitársunkat.
Nade. Vettem egy nagy levegőt és alámerültem az internet világának abba a mocsarába, amely a magyar politikától tajtékzik. Igen, a kormánypárt oldalain szörföltem és egy helyre kis csokrot hoztam az olvasóknak. Ha már egyszer a hergelés és a hergelt választópolgárok viselkedése került az érdeklődés középpontjába. Lássuk:


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.