2015. december 31., csütörtök

2015: A FÉLELEM ÉVE

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2015.12.31.


Az idei tagadhatatlanul Orbán éve volt. Nincs mese, el kell ismerni akkor is, ha még oly gusztustalanra sikeredett is feltámadása, hogy rettegésből és idegengyűlöletből épített pilléreket hozzá.

Az év eleje még kitiltási botránytól és útdíjkáosztól volt hangos. Majd jött SzörnyetegLajos, vele a G-nap, és nehéz lett volna megjósolni, a felrúgott geciputtony hullámai kit hogyan sodornak el. Ha ez nem lett volna elég, akkor kiderült, hogy a Kusza Szem elnökölte jegybank orra előtt tízmilliárdokkal sétáltak el kormány és focializmus kompatibilis brókerek, az ügyfelek meg akkorát buktak, mint kádéenpés magáncsőd a való élet tesztjén. Lett vasárnapi zárva tartás és baszódjál meg KDNP, nem lett viszont semmi más. Ellenzék mintha nem is létezett volna.

Ekkor jött Ibizai Mámorban Szipogó és kitalálta a tutit: építsünk arra amire a magyaroknál fixen lehet: a félelemre és idegengyűlöletre.

A nép, ami a pirézeket is gyűlöli meg azt hozta üzembiztosan amit vártak tőle: félteni kezdte a zsebét, viszonylagos jólétét, kultúráját és vallását. Amiket amúgy nem túl sokat gyakorol, de annál jobban félt, ha megjelennek határain a migráncsok. Akik illegálisak. Potenciális vírushordozók. Látens terroristák, szarnak, szülnek és szemetelnek. Határállomást ostromolnak és nőket pocsíkolnak amerre járnak. Szorgos népünk félni fog! - mondotta SzippÁrpád, és milyen igaza lett.

A befosástól nem jutott idő és nem maradt energia semmi másra...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.