2015. december 3., csütörtök

TÉNYLEG OLYAN HÜLYE VAGY, HOGY ROHADÁSBAN NEVELED A GYEREKED?

24.HU POSZT ITT
Szerző: Molnár Zoltán



Magyarországon (aránylag, ímmel-ámmal, úgy-ahogy, talán, fogjuk rá, hogy) szólásszabadság van.Ennek köszönhetően, te is kimondhatod a véleményed és én is, pedig nagyon nem értünk egyet. Persze, véleménykülönbségek előfordulnak, de azért nem mindegy, miben.A lényeg, hogy ha azt mondod, a holokausztot a zsidók csinálták, a középkort kitalálták a történelemhamisítók, atomok pedig nem léteznek, csak pici manók, amik tárgyakat varázsolnak a formátlan plazmából, akkor mondhatom rád, hogy hülye vagy!
Vissza is hülyézhetsz.
Ugyanígy mondhatom rád, hogy hülye vagy, ha nem hiszel a globális felmelegedésben, és telibe szarod az egész környezetvédelmet, mert az egy burzsoá/kommunista/balliberális/sorosista tákolmány, egy nem létező hülyeség. Mondhatom, hogy hülye vagy, mert magasról teszel a gyereked életére-halálára, vagy ha az nincs neked, akkor az állatodéra, vagy ha az sincs, mindenki máséra.
Mert most nem babra megy a játék, de rohadtul nem. Párizsban korrupt hivatalnokok és szavazatleső politikusok próbálják ezt a szenny emberiséget megmenteni a saját ganajától, és ez most nagyon nem vicc. Nem arról van szó, lesznek-e melegjogok, felszámolja-e valaki a rasszizmust vagy mi lesz a székely autonómiával. Ezek a dolgok eltörpülnek amellett, amit kéne csinálni.
Persze elolvasod a cikket, kiröhögsz, megnyitod a Reális Zöldek vagy más klímaszkeptikusok oldalát és tájékozódsz bölcsen. Hogy a szén-dioxid “légtrágya”, meg hasonló orbitális marhaságok.
A szesz is jó dolog, persze, de ha napi hat liter páleszt tolsz be, hamarabb kiérsz a temetőbe, mint Ica néni halottak napján a Blaháról villamossal.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.