2015. december 6., vasárnap

7 OK, AMI MIATT SOHA NE UTAZZ FAPADOSSAL!

VILÁGEVŐ BLOG

Szerző: világevő


A fapadosok rengeteg kellemetlen meglepetést tartogatnak, és sok a csapda, amibe könnyű beleesni:
- a jegy megvásárlásán kívül még egy halom extra költség adódik: már a vásárláskor rátevődnek még például olyan tételek, mint a kártyahasználati díj és egyebek, de ezen túl is, ha poggyászt is akarsz vinni, ülőhelyet szeretnél választani, stb. Tehát a nagyon olcsó jegy valójában csalóka, és csak egészen limitált szolgáltatásokat tartalmaz!
- a repülőtéren jön a többi meglepetés: kényelmes váróterem helyett kiterelnek a hidegbe, esőbe, hogy újra sorbanállhass egy bádogkarámban, ahol ellenőrzik a kézipoggyászodat, és ha csak egy milliméterrel is nagyobb, kőkeményen megbüntetnek! Ugyanígy büntetés jár legtöbbüknél azért is, ha nem csekkoltál be előre, nem nyomtattad ki a beszálló kártyád!
- mivel nagyon élére van állítva a gépek kihasználtsága, simán előfordulhat, hogy késnek! És ilyenkor sem tartják fontosnak, hogy téged kárpótoljanak, vagy kényelmes körülmények között várakoztassanak!
- a repülőn csak folytatódnak a megpróbáltatások: általában nagyon szűk a hely, a támla szinte soha nem dönthető, sőt, sokszor még tároló zseb sincs rajta, nem is lehet válogatni, még akkor sem, ha a prémium ülések szabadok! És ha megéhezel vagy megszomjazol? Fizess!
- nem elég, hogy minden extra szolgáltatás fizetős, de sokszor még spammelnek is a repülőn, például sorsjegyeket, parfümöket akarnak rádsózni!
- a leszálláskor döbbensz csak rá, hogy sok városnál kifejezetten távoli reptérre érkeztél, azaz rengeteg idő és pénz, amíg bejutsz tényleg a városba!
- és az ügyfélszolgálatot szinte lehetetlen elérni, ha baj van, rengeteg időd és energiád, akár pénzed is rámegy a reklamációra, és a kárpótlás behajtására!

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.