2015. december 2., szerda

A JOGOKAT ÉS A PÉNZT ELVESZIK A SZEGÉNYEKTŐL ÉS ODAADJÁK A GAZDAGOKNAK

KETTŐS MÉRCE BLOG

Szerző: JÁMBORANDRÁS


Tényleg csak a miniszterelnök és a kormánytagok családtagjai (és itt most érthetjük a nem vér szerinti családot is) tudják megoldani a közbeszerzéseket? Tényleg nem nyerhet más állami feladatot? Úgy tűnik, még a látszatát is el akarják kerülni a tudjukkik, hogy más is alkalmas lehet.
És tényleg komolyan gondoljuk, hogy a leggazdagabbak majd hozzájárulnak, ha simlis ügyeiket az adóhatóság vizsgálni akarja? Hogy Habony Árpád vagy Gíró-Szász András vagy Garancsi vagy más poszt-Simicska oligarcha aláveti magát?
Tényleg abban az országban élünk, ahol 27 százalékos az ÁFA, ahol minden meg van adóztatva, csak a gazdag oligarchák kerülnek ki minden szabály alól? Az állami intézmények a fideszes hűbérrendszer kifizetőhelyeivé válhatnak, de az állam nem működik? Igen, abban az országban élünk, és ha nem kussolsz, akkor a menekülteket, a terroristákat, a cigányokat pártolod, és ezzel el is van intézve. No meg Soros.
Pedig nem Garancsiknak, Habonyoknak, Tiborczoknak kéne adni a könnyítést. Nem őket kéne megvédeni, pénzzel pumpálni, és nekik adni jogokat...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.