2015. december 15., kedd

A MERÉNY ERÉNY?

PUPU BLOGJA 
Szerző: PuPu 
2015.12.14. 


PÁPAI GÁBOR RAJZA
Hát nem meg akarták itten merényleni Jövőnket és Boldogságunkat?
Amikor a hírt először meghallottam, éppen egy nappal voltam túl azon, hogy a fertelmes és rettenetes esemény bekövetkeztét megjósoltam volt, és lám, a merény menetrend szerint meg is érkezett, mint a Wiener Walzer nevű expresszvonat hajdan!
És milyen kifinomultan, milyen szagszerű titkosszolgálati munkával előkészítve - von Stauffenberg báró is megnyalta volna mind a tíz trotiltöltetét, ha tanulhatott volna tőlük!


Hálistennek, a TEK, mely egy másik, szintén három betűs testület örököse - egyben a NER Ökle - éber volt, mint liba a Capitóliumon és rajtaütött az elvetemült bandán.
De előtte kimenekítette a Vezért a tűzvonalból.
Praktikusan ez úgy történt, hogy a Vezérőrnagy Úr odasasszézott hozzá, és halkan azt moondta: Főnök, ezek már rendben vannak, de most gyere, mert rettenetes veszélyben forogsz, éppen folyik ellened a merénylet, ha nem tudunk innen elvinni az ütemterv szerint, hát oda a hatás!

Egy ilyen intézkedésnek nem lehet ellenállni, habár én jobban kedveltem volna, ha a TEK harcosai - mint az amerikai elnököt - nyitott golyálló esernyőkkel és leporello-szerű aktatáskáikkal körbeállják, majd gyengéd mozdulattal földrelökik és becseszik a páncélautóba, - esetleg a BTR-80 padlólemezére és meg se állnak vele Targovistéig.
De hát ez Magyarország, a paprikáskrumpli pedig nem robban.
A kimenekítést kissé nehezítette, hogy a védett személy kevlár alsógatyájában és golyóálló mellényében úgy tudott csak küözlekedni, mint a horrorfilmekben a láncfűrészes zombi, de aztán csak belehajtogatták valahogy a kocsijába, még szerencse, hogy nem törték el a lábát, mert akkor olyan lett volna, mint Fásy Ádám az Irigy Hónaljmirigy paródiájában...


ITT OLVASHATÓ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.