2015. december 8., kedd

A ZSIDÓK NEM BÍRNAK MAGUKKAL - LEVELEZNEK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda


Nem bírnak magukkal ezek a jenki zsidók, megint kinyitják a pofonládát, mert beleugatnak a belügyeinkbe. Egyébként nyilván aSoros meg aGyurcsány áll az egész áskálódás mögött, meg abaloldal, amely ráront a zsinóros-mentés magyar nemzetre.
Cserébe ezek az usákok meg fogják ismerni a CÖF istenét, amely cserkészcsapat bizonyára egészen a Capitóliumig gyalogol majd mély felhorgadásában lengyel segítséggel meg az energiacella erejével, a sor élén a Népszabadság pártrovatának vezetőjével. Hacsaknem levelet írnak ők is Obamának, amire már volt példa egy éve, mint arra igen jól emlékezhetünk.
Ezt tették a cionista összeesküvők: tiltakoztak az amerikai képviselőház antiszemitizmus elleni harcért felelős kétpárti munkacsoportjának vezetői Orbán Viktor miniszterelnöknél Hóman Bálint emlékművének megépítése ellen. A testület levelében “mély aggodalmának” adott hangot, kijelentve, hogy Hóman “…élen járt a magyarországi antiszemita törvényalkotásban, és utat nyitott a holokauszt idején végrehajtott deportálások és a magyar zsidók elleni atrocitások előtt.”
Naivitásuk egyébiránt nem nagyon ismer határt, amikor ilyeneket bírnak firkálni: “Sürgetjük, hogy nyilvánosan ítélje el Hóman szerepét az ártatlan magyarok üldöztetésében és deportálásában, és vonja vissza a kormányzati támogatást ettől, vagy a tiszteletére emelt bármely szobortól.” – írták a magyarok emberének az amerikai elmeroggyantak, akik valami bájos naivsággal élnek bele a saját világukba. Mi pedig hozzáfűzzük: ugyan már, királylány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.