2015. december 4., péntek

ÁKOS - KALAND AZ ÚJ KIRÁLLYAL

NEMGOGOL

Szerző: Toadwart66


Kovács Ákosról, a népszerű popikonról, semmiképpen sem szabad nagy nyilvánosság előtt kijelenteni azt, hogy pénzért vagy érdekből beszél teljesen értelmetlen ostobaságokat, sőt még azt sem, hogy saját önszántából. Valószínűleg pontos katonai, hírszerzési és geopolitikai ismereteknek lehet a birtokában már a szíriai polgárháború "első pillanatától" kezdve. Ez teljesen "egyértelmű". Az professzionális ikon azt önkényesen figyelmen kívül hagyta, hogy a "telepesek" (Product placement: Ákos, Indiántánc, 1995) csak kis része vesz részt az 742 milliós Európa  megszállására irányuló offenzívában. Nagy részük inkább Törökországot, Jordániát, Irakot és Libanont igázta le. Az ENSZ statisztikákhoz még a profi zenészek is könnyedén hozzáférhetnek és akkor nem kell a hasukra csapra nyilatkozniuk. (UNHCR - ENSZ Menekültügyi Főbiztosság)
Amiket – az ő szavával élve – „össze-vissza hablatyol” a kérdésről, az azt mutatja, hogy nem nagyon rázta meg a kialakult krízis és a menekültek sorsa. Próbálja ugyan egy flegma, cinikus, nagyképű stílussal leplezni, de ő is csak a miniszterelnök úr "think-thank" csapata által összeállított összeesküvés-elméletet népszerűsíti. Az, hogy ennek terjesztéséhez az ikon felhasználta a párizsi áldozatokat is, az céltudatosságára, profizmusára és jellemének különös jellegére világít rá. Ő keresztényként határozza meg magát, mint oly sok jámbor és jellemes „Ákos” az országban.
Orbán Viktor, az Európa minden táján közszeretetnek örvendő, keresztény, konzervatív, populista, felhasználóbarát miniszterelnök igazán előrukkolhatna már egy „Narancssárga Könyvecskével”. Ezt a művet az Unió minden tagállamának nyelvére le lehetne fordítani és ingyen ki is lehetne osztani, amolyan kötelező jelleggel. Abban szépen leírhatná, hogy miként kell gondolkodnia egy rendes „Ákosnak”. Aki, pedig nem hajlandó „Ákos” lenni, az vessen magára...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.