2015. december 29., kedd

EGYMILLIÓ VILLANYSZÁMLA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2015.12.29.


Villamosenergia-szolgáltatójuknak tizenegy ezerrel, a távhő-szolgáltatóknak négyezerrel kevesebben tartoznak, mint egy éve, de még így is egymilliónál többen nem tudják folyamatosan fizetni villanyszámlájukat és több mint kétszázezren távfűtésüket. Harmincezerrel nőtt viszont azok száma, akik gázszámlákkal maradtak el az utóbbi hónapokban, tartozásuk elérte a harminckét milliárd forintot.

Ezt az MTI közölte a nagyvilággal, amely alakulatról bizonyos ideje nem igazán mondható el, hogy sötét színekkel föstené le az országot. Ebből az adatsorból azonban nem egy Barbie-ház mutatkozik, ha viszont fideszül gondolkodunk, akkor mindez nem is létezik, szemfényvesztés csupán.

Mert mint tudjuk, Magyarország jobban teljesít, sőt, múúkodik. A baloldal azonban – mint az közismert – permanensen a haza elrontásával foglalatoskodik, így szent karácsony előtt is fölbérelt sokezer embert, hogy játszásiból álljanak sorba némi elemózsiáért. Nem azért, hogy az éhendögöléstől megóvják nyamvadt kis életüket, csupáncsak felforgatási céllal, hogy a mi Kánaánunkat előnytelen színben tüntessék fel. Csakazért.

Ezért nem foglalatoskodik ilyen hókuszpókkal a kádéenpé, amely cserkészcsapat közismerten irgalmasságáról ismerszik meg már jóideje. A szalonkákat egyelőre nem lövik halomra, de rezeg a léc, az emberek meg le vannak szarva, ugye. Ők az Urat szolgálják, nem a földi halandókat, ez abból is látszik, hogy a vasárnapi vásárlási tobzódás helyett kézimunka szakkört és istentiszteletet javasolnak, különben is az ostya – mint Isten teste – fölöttébb laktató. Az ő véréről ne beszéljünk most, ha túl sokat iszik belőle a proli, akkor illetlenül viselkedik, és nem kap tűzifát...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.