2015. december 20., vasárnap

EZEKNEK EZT JELENTI A CSALÁD

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Bartus László
2015.12.20.


A kedves vezetőt azért is érintette kellemetlenül a Magyar Telekom döntése, mert ideje korán betett a most induló “család” kampánynak. Eddig is azt hazudták, hogy Orbán Viktor rendszerét azért bírálja a szabad világ, mert ők védik a család értékeit. Azt soha nem értettem, mit értenek a családvédelmen, hacsak a homofóbiát nem, mert a családon belüli erőszak nem csökkent, erre még a bátorítást is megkapják rendszeresen a Fidesztől, éppen csak komondorokat nem osztanak szét közöttük. A gyermekéhezés megállítása is a családvédelem szép példája lehetne, de azt politikai haszonszerzésnek minősítette a KDNP és leszavazták. Politikai haszonszerzésből ne egyen egy gyerek.
A “család” védelme eddig annyit jelentett, hogy ne légy fiam buzi, vagy ha az vagy, akkor titkold el, legfeljebb a pap bácsinak gyónd meg, örülni fog neked a gyóntatószékben. Most, hogy az EU kezdi megunni, hogy egy fasiszta dirigáljon nekik, miközben az egész koszos rendszerét a liberális demokráciák polgárainak pénzéből tartja el, megint kell valami hivatkozás, hogy miért akarják kirúgni vagy szankcionálni Orbán Magyarországát a civilizált világban. Persze, hogy azért, mert nekik fontos a “család”, míg a liberális buziknak nem. Az nem család, ahol a nő nem a madárgyilkos férfi lába kapcája. Ilyen egyszerű a katolikus “keresztény” világ.
A karácsony éppen jókor jött egy kis családról szóló propagandához, csak ezek már észre sem veszik, milyen bunkók és szörnyetegek, a családról alkotott középkori képükből pedig már csak a boszorkányégetés és a máglya hiányzik. A nők jól érzik a veszélyt, mert ha ezek a barmok elszabadulnak, akkor annak további következményei lesznek. Most először lefektetik az alapelveket, hogy a nő beszélő állat, aki farkalásra és szülésre való, emellett arra, hogy a bepálinkázott keresztény fehérvári huszár szaros gatyáját kimossa, miután éjjel a kurvájától hazatántorog. Nappal a konyhában a helye, hogy süssön és főzzön, de iziben, amúgy pedig tartsa a száját, mert könnyen elszalad az ura keze. A komondor lesben áll. Ezeknek ez jelenti a családot. A vezér megtestesíti a mintát.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.