2015. december 11., péntek

HABONY EGY JELENSÉG, NE TESSÉK BÁNTANI!

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG
Szerző: Szarvas Norbert
2015.12.11.



A Jobbik a NAV-ig rohant, hogy megvizsgálják, Habony Árpád életművész miből finanszírozza "luxus életvitelét és kiadásait"! Szilágyi György reménykedik benne, hogy a NAV komolyan veszi a bejelentésüket nem fogja . Jólvan, a képviselő elvtárs megtette a kötelezőt és szerzett magának egy napos hírnevet. Azt ő sem gondolhatja komolyan, hogy lesz folytatása az ügynek. Miért is lenne? Ma már törvénybe van foglalva a vagyonosodási vizsgálat elrendelhetetlensége. Bár azt gondolom, hogy Habony Árpád egy jelenség, akinek évek óta tartó ámokfutását lehetetlen volt nem észrevenni. Amelyik hatóság ezt nem akarta észrevenni, teljesen alkalmatlan a további működésre- hiheti ezt az alföldi paraszt vagy a paneltuskó...
Képzeljétek el, hogy a NAV-nál vagy az ügyészségen nem droidok dolgoznak. Ráadásul a királyi szinteken kívül általában nem történik keretfrissítés, szóval nem fideszes emberek takarítják a budit vagy próbálnak meg jogszerűen cselekedni. Ugyanolyan érző lények vannak ott, mint te vagy bárki más. Végzik a munkájukat, amiért fizetést remélnek. A kezük csak annyira van megkötve, mint a Tesco pénztárosának, akinél pont kibukik belőled, hogy az akciózott árút teljes áron húzta le. A pénztáros hiába ad neked igazat, nem írhatja át a kasszát. Annyit tehet, hogy kifizetteti veled a terméket, majd továbbküld az illetékes osztályba. Valahogyan így működik a közigazgatás is.

Szerintetek a NAV-nál még senki nem tette fel magának a kérdést, hogy Habony miből él? Hogy Szijjártó hogyan sokszorozza vagyonát? Azért ennyire nem hülye senki. Feltették a kérdést, de nem kérdezhetik meg. Nézzétek mi történt, amikor egy volt NAV dolgozó megpróbálta kiborítani a bilit! Egy nagy büdös semmi nem történt! Még annyi sem! Az embert jól meghúrcolták és az ügy lángja magától elhalványult. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.