2015. december 30., szerda

ÍME A 2015-ÖS ÉV LEGNAGYOBB PANCSEREI - SZAVAZZON!

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2015.12.30.


2015 sem csak a beteljesült álmokról szólt: nagy lebukásokban és látványos önégetésekben is bővelkedett ez az év.
Számos celebünk döntött úgy, hogy – amolyan önmagát legombolyító kötött mackóként - saját mítoszát még életében lerombolja. Hogy ha él még róla valami kellemes emlék az emberekben, azt is lecserélje az arcpirító szégyenre.

Lássuk, kik voltak a 2015-ös év legnagyobb vesztesei!

ITT OLVASHATÓ

4 megjegyzés:

  1. Ha igaz az, hogy a vezetők kiválasztásának ma Magyarországon az első, éssajnos sokszor az egyetlen szempontja alsó-, közép- és felső szinten is az Orbánhoz való hűség, azaz vajmi keveset számít a felkészültség, a tudás, a szakmai tapasztalat, a munka és szorgalom, vagyis a teljesítmény, akkor az itt megnevezettek még büszkék is lehetnek a jelölt mivoltukra. Hiszen igen erős mezőnyben kerültek a TOP-ra. Meglehet persze az is, hogy amiatt, mert szeretnék velük elfedtetni: mennyire a pancser vezetők országa lettünk. Az meg, hogy ki a főpancser, nem is lehet kérdéses. Felesleges szerintem erről a népet szavaztatni. Tudja azt kicsi és nagy. Változik a mondás is. Régen azt mondták, hogy SÜSÜ VASUTAS! Ma már meg azt mondják: SÜSÜ KISVASUTAS!

    VálaszTörlés
  2. Az sem kérdés persze, hogy mindennek kik a legfőbb vesztesei. Tudják a zemberek, hogy róluk van szó! A posztban megnevezett pancserek halálra keresik magukat, anyagilag egyáltalán nem vesztesek. Az igazi vesztes tömegek esetében sem a pancserség a probléma, hanem a némaság, a bénaság, a szopatás, szivatás, ellehetetlenítés birka módra való eltűrése...Meg kell hagyni, hogy az államférfiságában főpancser ennek a kiszolgáltatottsági rendszernek a kiépítésében és olajozásában egyenesen sztahanovitának számít. Ezt el kell ismerni. Az igazi veszteseknek meg fel kellene végre ébredniük! Különben az unokáik is azok maradnak, s joggal haragudni fognak rájuk mai hallgatásuk, érthetetlen mérvű birkaságuk miatt.

    VálaszTörlés
  3. Újabb fővárosi műemlék épület, a Palotanegyedben lévő Károlyi-Csekonics Rezidencia korhű felújítását kezdi el a kormány - írta a napi.hu. A portál szerint az épületet reprezentációs célokra használják majd, és beköltözik a Miniszterelnökség egyik szerve is...

    Lázárék pazar palotába költöznek - fotók (Népszabadág)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.