2015. december 9., szerda

KÉZMŰVES SÖRT KARÁCSONYRA? INNEN RENDELJ!

SÖRTÚRA BLOG

Szerző: sörtúra


A sörkedvelőknek nem is lehetne jobb karácsonyi ajándékot adni, mint speckó sörökből összeállított csomagot. Most megtudhatod honnan érdemes rendelni!
A kézműves sörök piaca egyre csak bővül és gyakorlatilag már a sarki kis közértben is lehet kapni őket. Viszont ha karácsonyi ajándéknak szeretnénk különlegesebb darabokat összeválogatni, akkor azért érdemes erre szakosodott boltokat felkeresni és onnan beszerezni az ajándékokat. Sok helyen lehet rendelni tehát még ki sem kell mozdulni a bevásárláshoz. A boltok között nagy eltérés lehet a kínálatban vagy éppen abban, hogy milyen sörökre (honnan származó sörökre) specializálódott.
Az árakkal kapcsolatban nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni, hogy melyik olcsóbb, melyik drágább, mert ahhoz minden tételt át kellene nézni egyesével, hogy hiteles képet kapjak, ezért annyit mondok, hogy nagyjából ugyanannyiba kerülnek a sörök. Vannak darabok, amik az egyiknél olcsóbbak, viszont a másik helyen ugyanez mondható el egy másik sörről...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.