2015. december 8., kedd

KILÉPTEM AZ EGYHÁZBÓL, ÉS MOST FOGALMAM SINCS, HOGYAN KELL RANDIZNI

ANYÁM BOROGASS - CAFÉBLOG
Szerző: zafi



Egy nő vallomása, aki gyerekkorától kezdve szigorú szabályok között élt a szülei vallása miatt, és most ébredt rá, hogy emiatt fogalma sincs, milyen a jó párkapcsolat. Vagy milyen egyáltalán egy párkapcsolat a vallás nélkül és hogyan kellene élveznie az együttlétet valakivel.
“A vallásból kilépni a legkönnyebb döntés volt számomra. A neheze akkor jött, amikor nemrég szakítottam az exbarátommal és ráébredtem, milyen nagy hatással van az egész életemre a szüleim vallása. Aznap éjjel, amikor szakítottunk, azt mondta az expasim, hogy én állandóan boldogtalan vagyok. Az robbantotta ki a veszekedést, hogy megkért, ne menjek el a szülinapi vacsorájára, amit én szerveztem, mert jól akarja érezni magát a barátaival, és nem akar egész este azon görcsölni, hogy én mi miatt fogom őt kritizálni.
Dühös lettem, végtelenül sértve éreztem magam. Tényleg ennyire rossz társ vagyok? Talán egy kicsit komolyabb vagyok, mint a kortársaim, de tudok én vidám lenni… vagyis akkor még ezt hittem. Akkor este, ahogy hazafelé vezettem, átgondoltam az életemet és a régi párkapcsolataimat, azon tűnődve, hogyan jutottam idáig.
A szüleim Jehova Tanúi voltak, az életem első 16 éve ebben a szellemben telt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.