2015. december 15., kedd

KÖVÉRMAGYARORSZÁG

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2015.12.15.


Kövérmagyarországban nem az inherens bajuszmagyar, zsírmagyar, páleszmagyar attitűd a legborzasztóbb, hanem az ugarmagyar tehetségtelenség, ami szétzabálja azt a kilencvenháromezer négyzetkilométert, amin a mindenfélemagyarok osztoznak. Akik ezt az országot kívülről nézik, hajlamosak azt hinni, hogy csak egymagyar van, aki egész életét újfajta népcsoportok kitalálásával tölti, akiket mindenféle hasznos tevékenység helyett lehet utálni. Az egymagyar még a másik egymagyart is utálja, ő csak a sokmagyart szereti, de sokmagyar csak egy van, mindig egy, hol fehér lovon, hol a  krumplileves mellett, hol valamelyik falusi stadionban a szotyolahalom közepén. 
     Nemkövérmagyarország ritkán kerül a címlapra, ha mégis, akkor olyan jellegzetes nemkövérmagyar városokban történik valami a nemkövérmagyarral, mint London vagy Chicago, pedig Nemkövérbudapest is van, és szinte bizonyosan Nemkövértaktaharkány is. 
   Geográfiaiag leginkább kisebb szigetekről beszélhetünk, néha csak korallzátonyokról, amelyeket még nem nyelt el a kövérmagyar tenger. Pár híd köti össze csak  a nemkövérmagyar szigeteket, egyre gyakoribbak az áramkimaradások, de azért még léteznek, még megtalálhatók, ha komolyan keresi őket  az ember.  Nemkövérmagyarországon akár egy életet is le lehetne élni. Kell hozzá egy kis elszántság, de még nem teljesen reménytelen...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.