2015. december 27., vasárnap

KÖVÉRTŐL NE KÉRJ SEMMIT - ÚGYSE AD

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2015.12.27.


Most, hogy elmúltak az ünnepek, és a férgek is fába szorultak, lehull rólam az a béklyó, amelyet egy-két-sok honfitársunk aggatott reám, amikor szende szűzként sóhajtotta bele a kibertérbe, hogy legalább a karácsony szentségét nézegesse a magamfajta álnok bértollnok, és ne bántsa az ő egyetlenét és folyományait, akiket kollégistáknak, ezen kívül meg kádéenpének neveznek, mert az nem komilfó.

Velem lehet egyezkedni, bennem még zubog – velük ellentétben – a keresztényi vér, így történt, hogy két csillagszórós napon át nem folytattam áldatlan tevékenységemet, ami nem áll egyébből, minthogy éjre-éj leföstöm a helyet, ahol élünk, s amelyet Magyarhonnak hívnak. Sokat keresgélnem ehhez nem igazán kell, minden huszonnégy órára jut valami ganajság ugyanis, sőt, több, az ember csak mazsolázgat a delíriumból...

...Örömmel jelentem azonban az osztályfőnök uraknak, hogy máma már – ha nem is száz százalékosan, de azért mégis – képes vagyok kicsit elmélkedni, ezért lehet, hogy elővettem Kövér Laca karácsonyi gondolatait, amelyet az ünnep szellemében osztott meg velünk, halandókkal. Sok baromságot elmesélt ebben, amelyet a nálam kevésbé kábult bértollnokok már kiveséztek, úgymint, hogy ő – szegény – rosszul érzi magát, meghogy a migráncsok valójában hermafroditák.

Meg köll vallanunk, önmagukban is megállnak a sziporkák, nem volt ok nélkül való ráröpülni, már ezek is kifejezik sajátos elmeállapotát. Egy dolog azonban kimaradt, amire most fölhívnám becses mindnyájunk figyelmét. Ízlelgessük csak ezt: „Aki azt gondolja, hogy a gyermekvállalás fontosságának hangsúlyozása már önmagában elfogadhatatlan beavatkozás az intim szférájába, az idősen, betegen se kérjen semmit olyan emberektől, akik adófizető, a társadalmat fenntartani képes gyermekeket neveltek fel tisztességben, szeretetben.”

Kitetszik ebből, hogy ‘lacitegyeridének elfogyott a kötele, következésképp nem direktbe óhajtja a teremtő által rámért tisztogatás nemes feladatát elvégezni, hanem majd ha megöregszünk, mi állatlan farkúak, a kiéheztetés taktikáját óhajtja velünk szemben alkalmazni, akárha a képeslapfestő Szentpétervár esetében. Azok is komcsik voltak ott a Néva partján, meg mi is. Ne kérjünk tehát semmit az ő fajtájuktól, ezt mondja ez a jóember. (Bár eddig sem szoktunk, tudjuk, úgyse ad.)

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.