2015. december 5., szombat

LEZÁRUL A MENEKÜLÉS LEHETŐSÉGE, HA MAGYARORSZÁGOT KIHAJÍTJÁK EURÓPÁBÓL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE

Szerző: Bartus László


Ami késik, nem múlik: Magyarországot előbb-utóbb kirúgdossák Európából. Mióta Orbán átvette az országot, és megdöntötte az alkotmányos demokratikus rendet, Magyarország nem Európa része, s már régen ki kellett volna zárni az Európai Unióból. A menekültválságra való hivatkozás jó ürügy, hogy az átgondolatlan és elsietett európai bővítést korrigálják. Az Európai Unió megkönnyebbülhet, ha megszabadul a kelet-európai antidemokraták pestist terjesztő, élősködő államaitól. Üdvözlendő törekvés, amely újra döntés elé állítja a volt kommunista országok lakóit, hova akarnak tartozni. Ha a Nyugatot választják, meg kell szabadulniuk a fasisztáiktól. Ha nem teszik, végleg bezárulhat előttük Európa ajtaja, és ez lenne a világnak a legjobb.
Orbán gerinctelen jellemére és álnokságára jellemző, hogy egyből nagy barátai lettek a “visegrádi” országok. Mindig kell valakit maga előtt tolnia, soha nem vállalja férfiasan és sportszerűen saját tetteiért a felelősséget. A “visegrádiak” egykor arra társultak, hogy segítsék az európai integrációt, most pedig gyalázatos módon az európai értékek tagadásában találtak egymás szövetségére. Jobb is így, ha elválnak az európai demokráciák a nem európai jellegű posztkommunista államoktól, és együtt szabadulnak meg végre valamennyi vérszívótól.
Ha az Európai Unió nem fél rendet tenni és meghozni ezt a nagyszerű döntést, megszabadítva önmagát a koloncoktól és a fasizálódás veszélyétől, Orbán ráfizet a sunyiskodására. Remélhetően ez előbb-utóbb nemcsak a szabad mozgás korlátozásával, hanem az európai munkavállalás és az európai letelepedés megszüntetésével, s az európai uniós támogatások megvonásával is jár. Orbán és népe élvezheti a szabadságát, nem lesz többé gyarmat, szabadon kereskedhet Putyinnal és Azerbajdzsánnal...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.