2015. december 17., csütörtök

LMBTQ + P?Be?Z?N?SM???

GÖRÉNYLYUK-HA BÜDÖS, NE PANASZKODJ!
Szerző: Molnárgörény
2015.12.17.


No, ideje megint írni egy vérnősző fasiszta posztot. Csak hogy legyen min megbotránkozni az orbánistáknak és csahos sajtójuknak, ha netán megint elindulnék a következő választáson.
Kezdetben valának a buzik, akiket diszkréten homoszexuálisnak mondott a polkorrekt pógár. Aztán a bötűk csak gyűltek és gyűltek. Sőt. Most már hölgyeké (már ha a buzeráns nőket hölgyként lehet titulálni) az elsőbbség, mert a Leszbikus, Meleg (lásd korábban a nyelvi diktatúrárúl írottakat), Biszexuális és Transznemű hulladékokhoz társult immár a Queer is, amiről talán még ők maguk se tudják, hogy mit jelent.
A Btk.-ban is alapos változtatásokat tettek (igen, a magukat konzervatívnak nevező Orbánék) a buzik javára. Hajdanában a 18 év alatti személlyel történő buzizás akkor is büntetendő volt (lásd: természet elleni fajtalanság), ha az ifjú a dologba beleegyezett. Na de jöttek a buziszervezetek, és ordítottak az egyenjogúságról - kis is került az új Btk-ból a fiatalkorúakkal való buzizás büntetése. Most már szabad préda a 14 éves segge is, nem károg a vállán az ügyész...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.