2015. december 3., csütörtök

MÉGIS, MEDDIG MÉG?

SZENDAMONDJA BLOG
Szerző: szendam


Orbán Viktor, közjogilag miniszterelnök, (orvosilag meg egészen más) ma egészen elképesztően messze vetette a sulykot. Mégis meddig teheti még?! Mégis meddig tűrjük még, hogy usque 1,5-2 millió fogalmatlan idióta kedvéért legyen lejáratva és tönkre téve úgy 8 millió (az előbbiekkel egyetemben!)?
Néhány nappal ezelőtt az Európai Unió kötött egy olyan megállapodást Törökországgal, miszerint azefendik kapnak két év alatt 3 milliárd eurót, vízummentességet és gyorsított csatlakozást az EU-hoz, cserébe tartsák a saját területükön a “migráncsokat“. Az ekkor senkit nem zavart, hogy egy olyan áldemokráciával kötötték meg ezt az alkut, ami még az orbáninál is orrfacsaróbb (egyelőre!).
Ezt a kontraktust Mi Boldogságunk (akkor még) úgy interpretálta, miszerint “győzött a magyar álláspont”, azaz nem köll egyetlen “migráncsot” sem befogadnunk. “Kultúrális és nemzeti homogenitásunk” így meg lészen őröztetve, amiért pedig csekély az a 18 millió eurónyi ellenérték, melyet ennek érdekében a kormány kifizetni köteles.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.