2015. december 27., vasárnap

MEGKÉRTÉK A KEZED? EZEK AZ ELSŐ TEENDŐK!

MENYASSZONYKÉPZŐ BLOG
Szerző: mieskuvonk.hu
2015.12.27.



Karácsonykor gyűrűt találtál a fa alatt, vagy a családi ebédnél édesapád beleegyezését kérte a kedvesed? Esetleg csak szimplán megbeszéltétek, hogy összeházasodtok? Gratulálunk :) De hogyan tovább, mik az első lépések az esküvő előtt körülbelül fél-egy évvel?

Az első dolog, amit meg kell tennetek, hogy világgá kürtölitek a jó hírt. Élvezzétek ki, hogy jegyespár lettetek, és osszátok meg az örömötöket másokkal is! Szervezhettek eljegyzési partit, adhattok vacsorát, de ha a stílusotokhoz az passzol, dobhattok egy üzenetet facebookon a legfontosabb rokonoknak, vagy posztoljátok az eljegyzési gyűrű fotóját!

Beszéljétek meg a tervezett esküvő alapjait! Nagyon fontos, hogy a főbb dolgokban meg tudjatok egyezni még mindenféle szerevezés előtt, hiszen ez adja majd az egész esemény vázát. Beszéljétek meg, hogy körülbelül hány vendégre számíthattok, csak a szertartásra hívjátok őket, vagy vacsorára is, esetleg ottalvós hétvégére? Milyen stílusban gondolkodtok? Vidéki lagzit szeretnétek, elegáns éttermet, vagy csak egy állófogadást? Gondoltatok-e templomi esküvőre, vagy külső helyszínre?

Ha ezeket sikerült megbeszélnetek, már elkezdtétek szervezni az esküvőt. Ebből ugyanis már láthatjátok, hogy egyszerűen fogalmazzam meg: sok vagy kevés pénzből tudjátok kihozni az esküvőt.

Ezután elő a naptárral és tűzzétek ki a napot!

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.