2015. december 15., kedd

NE HAZUDJ ORBÁN! NYÍLTAN SZEMBEMÉSZ A VÁLASZTÓK AKARATÁVAL

NYUGATI FÉNY  BLOG
Szerző: Első Kézből
2015.12.14.


„A legfontosabb különbség, hogy a Fidesz meghallgatja az embereket” - ezt bírta mondani...Orbán Viktor a pártja XXVI. kongresszusán.
A küldöttek egyébként 99,7 százalékos arányban újraválasztották spirituális vezetőjüknek az alcsúti dakotát. 
A révült extázisba esett tömeg vélhetően ugyanilyen vastapssal és VIK-TOR, VIK-TOR! skandálással fogadta volna „a víz szobahőmérsékleten szilárd”, vagy „a Nap kering a Föld körül” állításokat. Hiszen az irracionális hit olyan szilárd kötőanyaga a Fidesz-szektának, mit fecskefészeknek a nyállal kevert sár. 
„A Fidesz meghallgatja az embereket” – mondja Orbán, és közben a szeme sem rebben és nem szakad rá egy jupiterlámpa a Hungexpo színpadán.
A valóság: miközben a Fidesz lépten-nyomon az emberek véleményére hivatkozik, valójában még a saját választóinak akaratát is ignorálja, nem beszélve az ország egészéről.
Néhány napos hír, hogy a Fidesz-szavazók kétharmada is kevesebbet költene Orbán hóbortjára. A teljes lakosságból pedig 10-ből 8 ember a pokolba kívánja a stadionépítéseket, a rá kidobott milliárdokat pedig az egészségügy fejlesztésére, az oktatás rendbetételére és a szegénység csökkentésére fordítaná. Profi labdarúgásra és az NB1-es focisták támogatására négyből hárman költenének kevesebbet vagy sokkal kevesebbet...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.