2015. december 23., szerda

NEM ÉRZEM MÉG A BABÁM MOCORGÁSÁT

BEZZEGANYA BLOG
Szerző: Lotti
2015.12.23.


A héten rengeteg boltot bejártunk, lemértük a lakás minden pontját, és már tervezgetjük a szobák elrendezését. Végül úgy döntöttünk, hogy a kisfiam kap új ágyikót, nagyjából a költözés után egyszerre valamikor márciusban, nehogy úgy érezze májusban, hogy a kistesó elveszi a helyét. Picit félek az első időszaktól, hogy mennyire fogja megviselni, hogy nem csak rá szegeződik minden figyelem.
Mikuláskor meglátogattak minket a keresztszülei, akiknek a kisfia akkor volt 3 hónapos. Beleültettük a pihenőszékébe, amit az elmúlt 4-5 hónapban egyszer sem használt. Láttam az arcocskáján, hogy nem érti, hogy mi történt most, és amint kivettük belőle a babát, egyből belemászott és abban üldögélt. Azóta napi rendszerességgel mászik bele és onnan nézni a mesét délutánonként. Éreztem a részéről pici féltékenységet és irigységet, de szerencsére ez nem nyilvánult meg hiszti vagy sírás formájában.
Kíváncsian várom, hogy a kistesó milyen hatással lesz rá, és csak remélem, hogy nem fogja nagyon megviselni az érkezése. Amikor ketten vagyunk, mesélek neki róla, hogy a pocakomban növekszik a testvére, és vigyázni kell anya pocakjára.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.