2015. december 22., kedd

NEMZETI KORRUPCIÓ

HUPPA BLOG
Szerző: Szele Tamás
2015.12.22.


Ha én beszélek erről, az egy liberális értelmiségi nyafogás. Lásd még a frissen terjedő, émelyítő kifejezést, miszerint libnyaf. Ha a nagytiszteletű Lánczi András, akkor nemzeti alapvetés, honmentő program, nagyívű eszmefuttatás és köteles mindenki legalábbis féltérdre ereszkedjen előtte, nemsokára beveszik a nemzeti korrupció védelmét az alaptörvénybe is.
Nem mondom, ideje volna.

Lánczi mester interjút adott a Magyar Idők című világlapnak, melynek olvasottsága vetekszik minőségi tartalmával, Istenem, az ember el- elnyilatkozza magát, bár Lánczinak, akinek az lenne a dolga, hogy esze legyen, annyi mentsége sincs erre az interjúra, mint Deutsch Tamásnak lenne, akiről tegnap bíróság mondta ki, hogy nem az eszéért szeretjük, mondjuk, már, aki szereti. A feleségei biztos szeretik, mert mellette vallottak, és tény, hogy tapintatos, érző lelkű úriember: soha nem otthon vette magához a különleges vegyi anyagokat, e célból mindig elvonult a kuplerájba. De térjünk vissza a tárgyhoz – mit is mondott Lánczi ebben az interjúban, aminek már a címe is szép (VICCPÁRTOK SZÍNVONALÁN ÁLL AZ ELLENZÉK)?

„– Ha már a választások szóba kerültek: az már világosan látszik, hogy az ellenzék egyik fő csapásiránya az állítólagos korrupcióra való hivatkozás lesz. Hogyan lehet ez ellen védekezni?
– Vajon korrupció volt az 1948 utáni kommunista államosítás vagy az 1989 utáni rendszerváltás privatizációja? Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája.”


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.