2015. december 16., szerda

ORBÁN FÜLDUGÓJA, GYURCSÁNY NEJE ÉS MOSLÉK A DISZNÓHOZ

REZEDA VILÁGA
Szerző: rezeda
2015.12.16.




felcsútTegnap felhőtlen örömünkre folytatódott a bohózat a Parlamentben, amely színitanodai előadást valami megmagyarázhatatlan módon neveznek országgyűlésnek. Végig mehetnénk az összes fölvonáson, az emelkedett párbeszédeken és az utolérhetetlen alakításokon, nagyon tanulságos volna, de nem tesszük, mert minek.
Okádni mástól is lehet, érzékeny gyomrunkat pedig nem óhajtanánk fölöslegesen nyaggatni, szükségünk van rá a farhát szopogatása közben. Voltak az előadásban azonban csúcspontok, ormok és bércek, olyan egyedülálló momentumok, amelyek önmagukban állva is elhozták a katarzist.
Pár mondatban lefösteni egy egész univerzumot embert próbáló kihívás, és mégis sikerült. Ez is sikerült nekik, és most kivételes módon nem csak a narancsfejűeket óhajtanám elhajtani a jó édesanyjukba, hanem az ellentettjeiket is. Együtt delirálják itt nekünk a mocskot, miközben rohad szét az ország, és a kötelező unokákkal megmenteni óhajtott magyarság.
Illusztrálom, mivel szórakoztatják ezek egymást a bíborba-bársonyba öltöztetett falak között. Kérdést kapott az ország ura, hogyan is van ez az új közbeszerzési törvény, amellyel a retyerutya csapolhatja a német adófizetők pénzét egyházi áldással. Erre nagyon sok mindent lehet válaszolni, olyat azonban, amelyet hallhattunk, csak azorbán bír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.