2015. december 5., szombat

ORBÁN VIKTOR ÜLJÖN ÚJRA TÁRGYALÓASZTALHOZ!

SZIGETVÁRI VIKTOR BLOGJA

Szerző:


Miniszterelnök Úr!
 
Azt kérjük öntől, hogy viselkedjen Magyarország felelős vezetőjeként. Ne beszéljen összeesküvésekről és titkos paktumokról! Miközben éppen ön vonta ki hazánkat egyoldalúan egy elhibázott döntéssel az uniós megoldáskeresés főáramából, és ön állt fel egy olyan tárgyalóasztaltól, amelynél ott kellene ülnie hazánkat képviselve. Mert a magyarok erre hatalmazták fel.
De ön belpolitikai önzésből és geopolitikai tévedésből hátat fordított partnereinknek, és keletre tekint szövetségest keresve. Ön ezzel ártott hazánknak, és csak azt érte el, hogy számos fontos ügyben nem veszik számításba a magyar álláspontot.
Ráadásul különböző titkos összeesküvések emlegetésével ön csak tovább erősíti a magyar polgárok félelmeit és előítéleteit, holott egy ilyen helyzetben éppen a félelmek csillapítása, a higgadt beszéd, és a nyugalom megteremtése volna a feladata. Ön ezzel a politikával egy gyenge, megosztott és keletre sodródó Magyarországot teremt. Ami a Jobbikkal vívott belpolitikai küzdelme során időlegesen lehet a Fidesz hatalmi érdeke, ezt kétséggel elismerem, de a magyar nemzeti érdekkel ellentétes...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.