2015. december 30., szerda

PETÁRDÁZÁS: KONZUMIDIÓTA PROLITEMPÓ, AVAGY TERRORTÁMADÁS

NO EMISSZIO BLOG
Szerző: vancat
2015.12.29.


Illene, sőt, megkockáztatom: kötelezővé kellene tenni viszont bizonyos többségi jogok tiszteletben tartását: még akkor is, ha adott esetben az érdekeit nem világosan, nem elég szervezetten és hatékonyan képviselő hallgatag többségről van is szó.

Ilyen totálisan jogfosztott, hallgatag többség ma Magyarországon a szilveszteri petárdázást ellenzőké. Fura, heterogén többség ez, hiszen áll kutya- és macskatartókból, betegekből, sőt akár olyan háborús helyzeteket átélt emberekből is, akiknek a robbantás még ma is egyet jelent a halálfélelemmel és a bombázással. De olyanok is szép számmal (milliós nagyságrendben) akadnak, akik egész egyszerűen minden különösebb félelem híján, egyszerűen igényességből, jó ízlésből, a csend, a harmónia szeretetéből következően undorodnak attól a konzumidióta prosztó prolitempótól, amit a szilveszter este hattól reggel hatig tartó, kifejezetten bűnpártoló módon, államilag támogatott - de minimum tűrt - petárdázás jelent.

Szilveszter napján este és reggel hat óra között valójában egy jól szervezett terrortámadásról van szó, amelyet egy petárdafanatikus kisebbség hajt végre a többség megfélemlítésére - meg persze a saját alulmúlhatatlanul alantas szórakoztatására. Ennek a szilveszteri szervezett bűncselekménysorozatnak minden évben súlyos sérültjei, gyakran halálos áldozatai, valamint súlyos, magán- és közvagyonban keletkező anyagi kárai vannak...

ITT OLVASHATÓ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.