2015. december 11., péntek

SIMICSKA LAJOSNAK VAN BŐR A KÉPÉN

VASTAGBŐR BLOG
Szerző: zero
2015.12.11.



Nem szeretem ha hülyének néznek, ahogy azt sem, amikor egyik napról a másikra egyesek 180 fokos fordulatot vesznek. Kommunistákból hirtelen demokraták, korrupt geciből geciző megtámadott nagyvállalkozó. Na persze.
Simicska Lajos ugyanis 10 és 100 milliárdokat vett ki zsebünkből, attól, hogy most igyekeznek kirakni a pályáról, nem felejtjük el, hogy 2014-ig ő találta ki, ő működtette és ő szedte ki a milliárdokat abból a modellből, ahol most csak szereplők változtak meg, de a folyamat ugyanaz. A Közgép “sikerei” mellett ugyanis Simicska Lajos ugye ezt üzemeltette.
Kinevezte az embereit az állami vállalatok élére, akik közbeszerzéseket írtak ki az állami hirdetésekre, amit a hozzá közel álló médiaügynökségek nyertek meg, akik a Simicska médiabirodalomban költötték el az adófizetők milliárdjait, amit Lajos kivett osztalék formájába. Mindez részletesen olvasható a Kreatív elemzésében.
A Tökéletes Kör.
Egy külön konferenciát lehetne megrendezni arról, hogy ezt minek lehet nevezni, hiszen itt embereknek az volt a “munkájuk”, hogy Lajosnak pörgessék át az osztaléknak valót …

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.