2015. december 3., csütörtök

TARLÓS NEM COUBERTIN

POLIPRAKTIKA BLOG

Szerző: Herczeg Sándor


Budapest főpolgármesterének nem a részvétel, hanem a győzelem a fontos. Éppen ezért nem kívánja népszavazásra bízni a 2024-es olimpiai rendezést. Ez persze lehet célravezető, csak nem elegáns – már ami az indoklást illeti.
Ki a felelős azért, hogy a lakosság nem rendelkezik kellő információval az olimpiai rendezést illetően? Úgy gondolom, hogy nem a lakosság. Még akkor sem, ha Tarlós István ezzel magyarázza a fővárosi közgyűlés által lesöpört népszavazási kezdeményezést.
Ez tulajdonképpen olyan, mint amikor a nyuszika elmegy a medvéhez kölcsönkérni a fűnyírót, s miközben úton van, folyamatosan azon gondolkodik, hogy vajon megkapja-e: hiszen a medve irigy, fukar, vagy éppen mérges is lehet, így aztán a nyuszika elkeseredik, majd hitét veszti. Amikor pedig bekopog a medvéhez, csak ennyit ordít neki oda:
Tudod mit medve?! Ba…d meg a fűnyíródat!
A medve meg néz döbbenten, mert az sem tudja, hogy a nyuszika miért jött. Tarlós tehát egy olyan lehetőséget vett el azoktól, akik őt megválasztották, amiről pont azért nincs fogalmuk sem, mert a főpolgármester nem tájékoztatta őket...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.