2015. december 20., vasárnap

TÉNYLEG AZ EGÉSZ ÉLETÉBEN POLITIKUS LÁZÁR SÍR A SZÖRNYŰ MUNKAHELYEI MIATT?

KETTŐSMÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2015.12.20.


„Lehet nem szeretni a KLIK-et, nekem is volt olyan munkahelyem amit nem szerettem, csak nem volt rá kíváncsi senki, főleg a munkaadó nem volt rá kíváncsi, szeretem vagy nem szeretem, a munkát el kell végezni. Ha valaki dolgozik egy gyárban, nem kíváncsi a gyártulajdonos arra, szereti-e a gyárat, vagy sem” - mondta Lázár János a kormányinfón két hete csütörtökön.
Nézzük is meg Lázár eddigi munkahelyeit a Miniszterelnökség honlapján elérhető életrajzában. Az egyetem alatt jogi gyakornok Hódmezővásárhelyen, majd a jogi osztályon dolgozik, és kampányfőnök az 1998-as választáson. Az egyetem elvégzése után 1999-től Rapcsák András polgármester, országgyűlési képviselő személyi titkára, majd Rapcsák halála után polgármester és országgyűlési képviselő. 2012 óta államtitkár, majd miniszter.
Tehát Lázár János, aki legfeljebb avatáskor látott gyárat, elmagyarázza, hogy kell a melósnak viselkednie, majd Lázár János, aki egész életében politikai vonalon töltött be állásokat, elmagyarázza, hogy neki is volt olyan munkahelye, amit nem szeretett. Majd ezek után levonja a konklúziót, hogy a munkavállaló első számú kötelessége a munkáltató tisztelete, és rendben van, ha a munkáltató leszarja, mit gondol a munkavállaló.
De tényleg, vajon Lázár melyik munkahelyén csúszott hónapokat a fizetése, mint most a pedagógusoknak? Vajon melyik volt az a munkahely, ahol Lázárnak magának kellett vennie a munkavégzéshez szükséges eszközöket, mint néhol a krétát a pedagógusoknak? Mikor keresett Lázár a mostani nettó 120 ezer forintnak megfelelő körüli összeget, mint most az ápolók, a szociális munkások, a rendőrök, a tűzoltók vagy a pedagógusok, akiknek a Lázár által képviselt állam a munkáltatójuk? Mikor kellett Lázáréknak ennyiből beiskolázni a gyereket? Mikor kellett Lázárnak koplalnia, hogy a gyerek enni kapjon?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.