2015. december 25., péntek

TÖNKRETETTÉK AZ MTI-T

GÉPNARANCS-BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: nocenz_Ura
2015.12.25.



A Centrális erőtér évek óta rombolja a nemzetinek csúfolt hírügynökséget, amelyet profi hírszolgálatból fokozatosan silány propagandaeszközzé alacsonyított. Most éppen egy újabb volt kollégám kirúgása verte ki nálam a biztosítékot. A „bűne" az volt, hogy megpróbált igazi tudósítóként dolgozni.

Kárpáti Jánost nemrég idő előtt hazarendelték Brüsszelből, ahol az MTI tudósítója volt, majd közvetlenül karácsony előtt ki is rúgták. Felmondtak a feleségének is, aki szintén tapasztalt mti-s külpolitikai újságíró. Mindezt természetesen a jól megvédendő keresztény kultúra jegyében…
Bizonyára azért rúgták ki őket, mert Kárpáti János vette magának a bátorságot és igazi tudósítónak képzelve magát, föl mert tenni egy kényelmetlen kérdést Orbán G. Viktornak. Még májusban történt, hogy Strasbourgban – ahol a Kedves Vezető az Európai Parlamentben adta elő aktuális nézeteit – nekiszegezte a kérdést: „miniszterelnök úr, a mostani vitában sok néppárti politikus is bírálta az Ön politikáját. Mit gondol, mi ennek az oka?”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.