2015. december 23., szerda

TOP 10: 2015 LEGEMLÉKEZETESEBB PILLANATAI A DIVATBAN

STÍLER BLOG
Szerző: Rigó Ági
2015.12.23.


Még, hogy a divat nem képes megújulni! 2015 teli volt csodás pillanatokkal, amelyeket még a legnagyobb jósok sem jeleztek előre. Feledhetetlen vörösszőnyeges pillanatok, meglepő fordulatok a divatbemutatókon, egy hajszín, ami jött, aztán ment is, és minden, amire érdemes emlékezni 2015-ből!

Sokszor mondják, hogy nincs új a nap alatt, pláne nem a divat világában. Persze vannak trendek, amelyek sosem mennek ki a divatból, de hála a tervezők, a modellek és a sztárok kreativitásának, idén is történtek izgalmas dolgok.

TAYLOR SWIFT JÖTT, LÁTOTT ÉS GYŐZÖTT

Az aranyos kislány, aki általában bongyor frizurával és királylányokhoz illő ruhákban jelent meg, idén végleg beírta magát a divattörténelembe. Egy rövid first lady stíluskaland után megtalálta a hozzá illő utat: topmodelleket megszégyenítő outfitekben jár éjjel-nappal, és velük is barátkozik. Koncertturnéján rendszeres sztárvendégek léptek a színpadra, például Karlie Kloss, Kendall Jenner, Gigi Hadid és Cara Delevingne.

A LENYŰGÖZŐ RUHÁK HELYETT ALIG-RUHÁK JELENTEK MEG

Mit tegyen, az, aki bármit felvehet? Akit 38 stylist öltöztet, és dizájnerek versengenek a kegyeiért, és akár súlyos összegeket is kérhet azért, hogy méltóztasson felvenni X vagy Y ruháját? A válasz idén: vegyen fel alig-ruhát!

ITT OLVASHATÓ

Karácsonyi ráadás:
 
Marc Jacobs | Fall Winter 2014/2015 Full Fashion Show
 
 
KATTI ZOÓB fashion show - AUTUMN-WINTER 2015-2016
 
 
Barbara Palvin - Moschino Uomo Spring Summer 2015
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.