2015. december 19., szombat

TÚL DRÁGA, TÚL SOVÁNY, TÚL MAGAS

HARMLESS
Szerző: little
2015.12.19


A mai világban nem csak a nők azok, akikről azt mondják: sosem lehetnek elég gazdagok, vagy soványok. Majdnem ugyanezt mondhatjuk a felhőkarcolókról is, legalábbis a legújabb luxus lakótorony változataikról, amik manapság New Yorkban épülnek.
Ezek jóval magasabbak, vékonyabbak, sokkal, de sokkal drágábbak, mint elődeik. És úgy tűnik, majdnem mindegyikük az őt megelőzőnél magasabb, soványabb és drágább. Kevesen vannak azok, akik siratják a luxus bérházak régi doboz formáját, de ami annak a helyébe lépett, az egy teljesen újfajta toronyház. Ceruza vékony és szuper magas - elannyira hogy, az egyikük, ami éppen most emelkedik Manhattanben, a 96 emeletes, vasbetontorony az 56. utca és Park Avenue sarkán, a 432 Park Avenue, 50 méterrel magasabb lesz, mint az Empire State Building, amikor kész lesz.
Ez magasabb, mint a legmagasabb bérelt emelet az új 1 Word Trade Center-ben. És az építkezés már elkezdődött a még ennél is magasabb, szuper-luxus épületen, a 225 West 57 St. címen, így a 432 Park dicsősége, mint a város legmagasabb lakóháza, nagyon is rövid életű lesz..

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.