2016. január 25., hétfő

3000

TUAREG BLOGJA
Szerző: Szabó Gábor
2016.01.25.



Pont tízszer annyian voltunk tegnap a Kossuthon, mint a spártaiak anno, azért írtam számmal a címet. Ez hóban-fagyban elég ütős, pláne hogy ez csaknem kétszer annyi, mint az előzetes bejelentkezések száma. Megy is a visítás sokfelé. Helyes.

Valszeg egyébként több volt 3000-nél, de régi olvasóim tudják: inkább mindig alábecslek, hogy bármikor visszakereshetően hitelesek legyenek a számaim.
1800 
bejelentkező volt, volt már olyan tüntetés, amire többen jöttek, mint amennyien jelezték, de ritkaság az ilyesmi, és többnyire azokat a tüntetéseket a médiatolta ezerrel.
Ezt meg 
NEM.
Ez a 
Demokratáknak volt fontos. De tegnap kiderült, hogy nagyonis. És tényleg ott volt mindenki, akik egy összefogás alapjait adhatják.
Gyurcsány persze 
nem, pártjának vezetőségéből sem senki, de tapasztaltuk: senki nem is hiányolta Őket.
Tán
 épp azért voltunk többen, mint a várakozás, mert Ők nem jöttek. Húúúú.
Namost aztán jön majd a szokásos 
Kékfideszes kórusszerte a neten, hogy a DK-t nem lehet kihagyni. Hát persze. De ez a hajó elment. Ugyanis senki nem akarta Őket kihagyni, ám Ők kihagyták magukat. És a JÖVŐT tekintve jobb is ez így.
Egy demokrata összefogásnak ugyanis csak 
terhére van egy kislétszámú, ám agresszívvezérelvű szekta, aminek fő mondanivalójáról, mantraszerűen ismételgetett jelszaváról - összefogás-összefogás-összefogás - épp most derült ki, hogy üres duma. Illetve hogy valójában annyit jelent: hajráfericsakadéká.
Kösz, nem kérjük.
Narancsot se,
Titeket se.



ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.