2016. január 28., csütörtök

A BALOLDAL RÁRONT A NEMZETRE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Para Kovács Imre
2026.01.27.


A baloldal – régi szokásához és genetikai elrendeltetéséhez híven – ráront nemzetére egy tavaszi reggelen (téli estén – bármikor), és a nép védelmére felesküdött Orbán-kormány csak áll tehetetlenül, mert nincs felhatalmazása a terrorveszély esetén bevezetett szükségállapot elrendelésére. Irgalom atyja, ne hagyj el! Egyáltalán: el tudják képzelni önök a tehetetlenség és kétségbeesés azon mélységeit, ami ilyenkor egy felelős politikus szívében feltárul?! Nem. Akkor önök is a terroristák pártján állnak.

A kormány legújabb kampánya, amit minden bizonnyal százmilliókból valósít meg valamelyik ügyes kezű szomszéd, most arra irányul, hogy az alaptörvény-módosítás megszavaztatása előtt a lehető legtöbb fogyatékos és/vagy kormánypárti szavazót a baloldal ellen hangolja. A baloldal nem akart kerítést (jegyzem meg: hazugság, mert volt, aki akart és volt, aki nem, de ez részletkérdés), most nem akar alaptörvény-módosítást, tehát a terroristák pártján áll.

Egyszerű gyűlöletüzenet ez, de a magyar nem szereti a cirkalmas fogalmazásokat, a bizonytalankodást, a finom részleteket, a magyar azt szereti, hogy lejön a hegyről, oszt beveri egyből. Aki más véleményen van, mint ő, az nem egyszerűen egy más véleményen lévő magyar, hanem rohadt ellenség, fasiszta-kommunista-buzi féreg, és mint ilyen, irtandó. Nem magyar, nem ember, elpusztítása tehát semmilyen erkölcsi vagy konkrét törvénybe nem ütközik, és ha mégis életben marad, akkor az csak és kizárólag a magyarok, az igazi magyarok végtelen toleranciájának és békeszeretetének köszönhető...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.