2016. január 3., vasárnap

A DISZNÓ

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.01.02.


Kezdődik az év, hazánk egén sűrű, setét fellegek tornyosulnak.
Hogy mit hoz a vihar, azt még nem tudni, de hogy a Kis Gonosz úgy gondolja, hogy bármi is az ötlete, előtte szaporítani kell hívei számát, az biztos.
Ennek érdekében tízmilliót ad a Nemzeti Nyusziprogram résztvevőinek, már csak azért, hogy imáikba foglalják a Szent Sperma nevét, merthogy ezért végre csak azt kell tenni, ami jó.
Igaz, ennyi erővel adhatnák azoknak is, akik három nőt tesznek boldoggá, a mennyiség ugyanaz, viszont a változatosság meg gyönyörködtet, mint tudjuk (latinul is, de ezzel most itten nem villogunk...).
Mindenesetre  valaki azt mondhatta a Nemzet 50%-os eszének ( a másik 50% a választói...), hogy a tízmillióból majd futja a gyermeknevelésre, ő meg elhitte.
Ma megígérik a három gyereket, tíz év alatt kell teljesíteni, addigra ebből egy fillér sincs, rosszabb esetben már a lakás is a banké, a férj a szomszédasszonyé, a gyerekek meg a gyámhatóságé.
Jó lenne persze gyereket venni pénzért, de ez csak akkor szokott sikerülni, ha amúgy a társadalom rendben van, van kiszámítható jövő, de legalább vannak munkahelyek, különben a fene megeszi.
Aztán itt van a gyakorlati végrehajtás is, még szerencse, hogy annyira hülye szegényember kevés van, aki elhitte, hogy ebből majd neki is jut, de az okosabbja nem is csalódott, tudta ő. hogy az jut neki, mint a hetedik gyereknek...
Valamikor, egyszer régen olvastam, hogy ehhez az az ideológiai alap, hogy megerősítjük a középosztályt, aztán az majd
 felhúzza a szegényeket is, de akkor még nem volt arról szó, hogy az erős középosztály elfér majd a Videoton VIP-páholyában...
Szóval, nyallerkodik a Vezér, ebből vagy királyválasztás lesz, vagy Gyurcsány lefejezése a Vérmezőn, esetleg Simicska bitója alatt...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.