2016. január 13., szerda

A GYILKOS KÓR NEVE: MULTIKULTURALIZMUSSAL SÚLYOSBÍTOTT GÁTLÁSTALAN LIBERALIZMUS

GÖG ÉS DAMAGÓG FIAI
Szerző: Terminátor
2016.01.13.

2016 a fordulat éve lesz. Vagy a megsemmisülésé. Minden jel arra mutat, hogy a muzulmán beözönlés végre pontot tesz Európa évtizedek óta tartó agóniájára. Vagy lesz egy radikális műtét, amely egyedüliként hozhatja el a gyógyulást, vagy egyre gyorsuló, visszafordíthatatlan agóniába csap át ez az évtizedek óta lappangó, ám mostanra hevennyé váló betegség. A gyilkos kór neve: multikulturalizmussal súlyosbított gátlástalan liberalizmus.
Azt ugyanis már nagyjából már mindenki látja, hogy ez így nem mehet tovább. Valami megoldást találni kell arra, hogy Európa agóniája véget érjen.
A régi „professzorok” még erőltetik a régi gyógymódot: kuss legyen mindenkinek, aki nem balliberális elveket, megoldásokat támogatja! A valóság nem számít, csak a balliberális dogma. Ha a tények, történések ellentmondanak a balliberális elveknek, akkor azokat el kell hallgatni, hazudni, ferdíteni. Az emberek fejét a megvett és beidomított média eszközével tele kell tömni olyan információkkal, amelyeknek közük sincs a valósághoz és az igazsághoz, de a balliberális elvek nagyszerűségét támasztják alá. Az emberek véleménye, elvárása nem számít, hiszen a vezetőik és a média úgyis mindent jobban tudnak. A vezérlőelv: a multikulturalizmus megold mindent, az idegen szép, a másság szép, és csak ezeket lehet támogatni. Ami nemzeti, ami hagyományos, ami keresztény az rossz, kiirtandó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.