2016. január 14., csütörtök

TARLÓS: EZEKKEL A VIDÉKI PARASZTOKKAL NEM TUDOK MIT KEZDENI

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2016.01.14.




Sose gondoltam volna, hogy Tarlós főpolgármester ekkora csibész is tud lenni. Azt tudjuk egy ideje, hogy a szópárbaj elől nem ugrik el, tökmindegy neki a lázárjános vagy horváthcsaba. De amikor csalódottságában Orbánt is együtt leckézteti a többiekkel, az más minősége a szájkaraténak.
Az Index interjújában a kültelki vagány képét festi magáról. Aki nem egy újlipóti lekvár, nem belvárosi zsúrpubi, hanem sokkal inkább angyalföldi Döglégy, aki a századik leütés után százegyedszer is feláll.
Gerinc, becsület, ilyenek. És ha egy kültelki vagány emberileg csalódik valakiben, annak nagyobb súlya van - szerinte mindenképpen - mint mikor a körúton belüli értelmiség hánykolódik valamin. Tarlós pedig csalódott a Vezérben, mert az semmisnek tekinti a BKK - NFM szerződést. Csak úgy, azért mert. Megoldásnak a szokásost választotta, salátatörvényben a fővárosra tolta az elővárosi tömegközlekedés finanszírozását. Oldják meg ahogy akarják. Tarlós pedig megoldja: kiküldte a fizetési felszólítást, nem sürget senkit, sőt hátradőlve várja mi fog történni. Közben pedig hagyja beszélni a lelkében felébredt csibészt, aki úgy vidéki parasztozza le a komplett Fidesz vezérkart, hogy azt különórán fogják magyarázni a Habonyizációs Intézetben:
"olyan emberekkel nem tudok vitatkozni a fővárosi tömegközlekedésről, akik viszonylag szerény településekről a közelmúltban származtak el."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.