2016. január 16., szombat

AZ AMERIKAI NÉPSZAVA VÁLASZA A NEMZETPOLITIKAI KUTATÓINTÉZETNEK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.01.15.


...A hatalmat törvénytelenül birtokló Orbán-kormány által létrehozott Nemzetpolitikai Kutatóintézetet mesterséges képződménynek, sóhivatalnak, Kövér László házelnök erdélyi barátjának, Szász Jenőnek nyújtott ajándéknak, korrupciónak és pénzmosodának tekintjük. Az “intézet” létrehozására nyújtott 1,3 milliárd forint közpénzt hűtlen kezelésnek és lopásnak tartjuk. Az amerikai törvényekkel ellentétes, hogy egy amerikai cég, mint amilyen az Amerikai Magyar Népszava Szabadságot kiadó, az általam tulajdonolt és vezetett Olivia Media and Publishing Corporation olyan cégekkel, szervezetekkel álljon kapcsolatban, amelyek korrupcióval, törvénytelenséggel hozhatók összefüggésbe. Az Önök intézetéhez nem adhatjuk sem cégünk, sem lapunk nevét. Ezt erkölcsileg sem engedhetjük meg magunknak.

Az Önök által képviselt Orbán-rendszert önkényuralmi rendszernek tartjuk, amely harcot indított a civilizáció, a felvilágosodás, a humanizmus, a liberális demokráciák, az Európai Unió és a transzatlanti szövetség, valamint az Egyesült Államok értékei ellen, amely lábbal tapossa az emberi jogokat. Amerikaellenes és alig kódolt antiszemita uszítást folytat. Az állam központilag szervezi a korrupciót, a közvagyont a hatalomra került puccsisták alig leplezetten magánosítják. Az ország törvénytelen hatalmat gyakorló miniszterelnöke és klientúrája ellopja a nép vagyonát, családtagjainak milliárdokat lop ki a köz vagyonából. A hatalmi ágak szétválasztása megszűnt, demokratikus úton az uralmon levőket leváltani nem lehet. Ilyen országok (mint Irán, Észak-Korea, Magyarország, stb.) intézményeivel nem tartunk fenn kapcsolatokat.

Magyarországon jelenleg törvénytelen és illegitim hatalom uralkodik, az államforma egy törvényesen kiépített fasiszta diktatúra, amely lábbal tiporja a jogegyenlőséget, a sajtó és a lelkiismeret szabadságát, tervezett alaptörvénymódosításával pedig egy nyílt totális diktatúra törvényes kereteit teremti meg. Az Önök rendszerét, törvénytelen kormányát és intézetét a magunk részéről bojkottáljuk. Megtagadunk egy államcsínnyel létrejött hatalommal minden együttműködést, és Önöknek semmiféle adatot nem szolgáltatunk ki.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.