2016. január 21., csütörtök

BOLOND IDŐKET ÉLÜNK: NOVÁK ELŐD, MINT TISZTELETBELI ÁTLÁTSZÓ-INFORMÁTOR

KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL BLOG...
Szerző: Fedor
2016.01.20.


Soha nem hittem volna, hogy a Jobbik kisdobosa tud olyat csinálni, amire azt mondom, hogy szép volt. Hát most ez a nap is eljött. 
Novák ugyanis tegnap közzé tett a Facebook oldalán egy titkosított anyagot, amelynek persze normális országban nem hogy alapból nyilvánosnak kéne lennie, de eleve meg se születne:

30 évre titkosították ezt a kormányjavaslatot, s most ennek közzétételéért 3 éves szabadságvesztést is kaphatok, de a polgári engedetlenség eszközéhez nyúlva (s mentelmi jogomról lemondva) akkor is felhívom a figyelmet rá, hogy abszurd módon titkosítják még ezt az Alaptörvény-módosító javaslatot is, melyhez pedig még csak háttéranyagot sem kaptunk az összpárti(nak tervezett) egyeztetésen a Honvédelmi Minisztériumban, hogy pl. mit értenek terrorveszélyen, amire hivatkozva (bemondásra) a kormány szinte bármit megtehetne, kontroll nélkül.

Közbevetőleg: Persze Elődke nem bírta ki, hogy ne fűzzön ebbe is bele egy kis cigányozást, és ez erősen ront az érdemein (nem idézem, a fantáziátokra bízom, miképp tudta a hajánál fogva előrángatni, és a témához kötni), de hát mi mást várhat tőle az ember.
És hogy konkrétan mihez adhatna a Parlament egyszerű többséggel szabad kezet a kormánynak, ha átmenne ez a javaslat?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.