2016. január 25., hétfő

ÉVÉRTÉKELŐ HELYETT IDEGLELÉS A BELVÁROS LEGMÉLYÉN - GYURCSÁNY ÉS TONY BLAIR WITCH PROJECT

SPÍLER BLOG
Szerző: Original Spíler
2016.01.24. 

Sötét terem, eksztatikus nyugdíjasok hadai, az egykoron Rákosi Mátyás pártjában is tag tiszteletbeli elnök az első sorban. A pódiumon pedig Feri, aki bár papíron évet értékelt, valójában önbizalomtréninget és verbális vudu baba szurkálást láthatott tőle a nagyérdemű. Gyurcsány állapota mindent elárul az erdőben egyre mélyebben eltévedő baloldal 2016-os kilátásairól.
Gyurcsány szombat délutáni évértékelőjét láthatóan a bukott kormányfő környezete sem vette komolyan. Ugyanis egy nappal később még sem a DK honlapján, sem az eseményt közvetítő ATV oldalán nem elérhető a beszéd felvétele vagy leirata. Gyurcsány FB-oldalára viszont feltöltöttek egy Blair Witch Projectet idéző felvételt, amelyen látható, hogy Szabó „BMEG” Zoltán kitüntető figyelmét mintha már a beszéd első másodperceiben elvesztette volna a nagy őszödi varázsló. 
Annak, aki nem látta, röviden össze tudjuk foglalni az Ideglelés-módra improvizált benyomást keltő beszédet: a sötét, ablaktalan, nyomasztó hangulatú DK-díszletek közt Gyurcsány többé-kevésbé folyékonyan orbánozott. Évértékelőhöz képest a „2015”, a „Magyarország”, vagy a „tavaly” szó feltűnően kevésszer fordult elő.  Fletó a végén valamit mondott pártja terveiről is, amiből annyi maradt meg, hogy dániai áramellátás, helyre kell hozni a gazdaságot, Hajdu Lacit nagyon szeretik Újpalotán. Mindazonáltal Gyurcsány unalmas töménységű negatív jelzői sokkal inkább a terem borzalmas szomorúságát írták le, mintsem az ország valós helyzetét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.