2016. január 9., szombat

HOSSZÚ KATINKA FÉRJE ÉPP SZÉTVERI SAJÁT MESTERMŰVÉT

24 ÓRA POSZT ITT
Szerző: Kálnokiy Kis Attila
2016.01.08.


Bemutatunk egy főszereplőt, aki rendre a háttérben marad, figyel, irányít és közbeavatkozik, ha kell. Shane Tusup, Hosszú Katinka férje, edzője, menedzsere. Hosszú-MÚSZ háború, kicsit másképp.

Shane Tusup tehetsége úszóként a középszerre volt elegendő. Amerikában mindenképp, de nincs mit ezen szégyelljen. Kaliforniában született, ott, majd New Yorkban nevelkedett, végül gimisként és egyetemistaként már Los Angelesben úszott. Amerikai módszereken nőtt fel versenyzőként, majd kezdő edzőként Dave Salo mellett és tengerentúli szemüvegén keresztül kristálytisztán látta, hogyan viselkednek, kommunikálnak, váltják dollárkötegekre klasszisukat sportága olyan sztárjai, mint Michael Phelps vagy Ryan Lochte.

Tusup nyitott szemmel járt, kitanulta a leckét.

Elhivatottságának, alázatának, az új módszerek iránti fogékonyságának és húszéves korában, a Los Angeles-i egyetemen –pszichológia mellett egészségfejlesztést és businesst tanult – megismert szerelmének, Hosszú Katinkának köszönhetően meg sem fordult a fejében, hogy az egyetem végeztével a tehetős, kaliforniai bankárcsaládja mintáját követve ő is a pénzügyi pályát válassza...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.