2016. január 17., vasárnap

HOVA TŰNT CSEPEL POLGÁRMESTERE?

CSEPELIEK ÚJSÁGA
Szerzző: csú
2016.01.17.


Miként korábban beszámoltunk rólaBorbély Lénárd, Csepel ittas vezetéssel tetten ért fideszes polgármestere január 15-i  közmeghallgatásra hívta a csepelieket még január 8-án.
A téma a Metrans Kft hamarosan meginduló Nagy-Duna parti beruházása, a veszélyes, mérgező anyagok tárolásával, átrakásával is foglalkozó létesítmény volt.
A közmeghallgatás napjára, péntekre, január 15-re a  polgármesteri meghívót eldugták az önkormányzat internetes szócsövén, a csepel.hu -n, Borbélyt pedig mintha a föld nyelte volna el összes fideszes vezetőtársával, mameluk képviselőjével együtt. A jegyzőt dobták oda túszként maguk helyett a kérdések tucatjaira választ váró közönségnek.
A helyi fideszes papagájkommandó vezérének, a hazugságáról bírósági döntéssel elhíresült Ábel Attila alpolgármesternek a blogján, a csepel.infón valaki azt írta, hogyBorbély és csapata egérlyukba bújt a csepeliek elől. A hírt mi sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudjuk. Tény, ami tény: Borbély és állandó tettestársai nem merték betenni lábukat a polgármesteri hivatalban tartott közmeghallgatásra. Horváth Gyulabaloldali önkormányzati képviselő, a DK csepeli szervezetének elnöke a történtekről többek között ezt írja a Facebookon:
Kiderült, hogy a konténerátrakóra anélkül, hogy erről az érintetteket tájékoztatták volna, hónapokkal korábban kiadták az építési engedélyt! Most ennek kibővítésére, veszélyes konténerek felbontása, tárolása miatt van közmeghallgatás. A megszerzett írásos anyagban Toxikus felhők, Tócsatüzek, halálozási számok, mérgezések szerepelnek esetleges veszélyforrásként. Vegyész szerint akár 5 kilométeres körzetben minden életet kiolthat a kiosztott írásban szereplő vegyi anyag némelyike, szélsőséges havária esetén. Ez után már a közlekedés ellehetetlenülése, a házak értéktelenedése, a kártérítés lehetősége senkit se érdekel! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.