2016. január 30., szombat

JAJ, BOCSÁNAT, AVAGY A MAGYAR CSODA

CEGLÉDI ZOLTÁN BLOGJA
Szerző: Ceglédi Zoltán
2016.01.29.

A nap, amikor Magyarország csodálatosan bátor hellyé vált, és soha többet senki nem választotta a gyáva, alantas utakat.

- Jaj, bocsánat - fordult hátra társaihoz a taxisofőr -, félreértettétek! Én ezt egy az egyben akarom lejátszani az uberes sráccal. Miféle gyáva alakoknak tűnnénk, ha hatan ütnénk-rúgnánk egyetlen embert? Menjetek vissza a kocsmába, na.

- Jaj, bocsánat - ejtette ölébe a kezét a blogposzt élesítése előtt a párt névtelen propagandistája -, most nézem, hogy ez így nem lesz jó. Hiszen mindenki, akiről az általam rajongott politikus megbízásából hazudozok és mocskolódok, mindig arccal-névvel vállalja a véleményét. Hát csak odaírom már én is, hogy ki vagyok. Az igazi nevemet. Most jöttem rá, milyen gerinctelen, gyáva dolgot műveltem eddig, pfuj.

- Jaj, bocsánat - sietett vissza a szóvivő a pulpitusra, és elkezdett sűrűn integetni, hogy jöjjenek vissza az újságírók is -, rosszul mondtam. Természetesen lesz népszavazás, személyesen Orbán Viktor viszi el a hivatalba a kérdéseket. Úgy gondoljuk, őt már csak nem meri kizavarni a portás, és nem hazudják, hogy a sarki boltos asszonyság macskakaparásos, direkt elrontott sajtfecnije előbb érkezett.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.